Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Silverclaw

Όταν ήμασταν μικροί θέλαμε να γίνουμε σαν τον spiderman, τον batman και τον Σουγκλάκο αλλά πλέον στα ινδάλματα των παιδιών προστίθεται ένας νέος χαρακτήρας. Η Silverclaw!!

Πριν ξεκινήσουμε την περιγραφή της ηρωίδας μας να αναφέρουμε την ομοιότητα με τον τραγουδιστή των Van Halen .

Η Silverclaw ονομάζεται Maria De Guadalupe "Lupe" Santiago, πιο ισπανικό πεθαίνεις! Μάλλον ζήλεψαν από τις διαφημίσεις της Benetton και είπαν να κάνουν τα κόμιξ τους politically correct οπότε να περιμένουμε στο μέλλον υπερήρωες όπως τον Hossein από το Ιράν, τον Abayomi από τη Νιγηρία, τον Santiago από το Μεξικό κτλ.
Διαβάζοντας τις υπερδυνάμεις της στο wikipedia βλέπουμε ο,τι μπορεί να μιμείται χαρακτηριστικά από διάφορα ζώα της ζούγκλας. Δεν ακούγεται κακό να έχεις τα χαρακτηριστικά του jaguar αλλά η διδα Maria De Guadalupe "Lupe" Santiago είναι alternative τύπος. Κατά καιρούς έχει υιοθετήσει τις δυνάμεις του Cockatoo (είδος παπαγάλου), του βραδύπους  και της μαϊμούς!!!

Κακοί τρέμετε η Silverclaw θα σας πετάξει σκατά όπως οι μαιμούδες, θα σας σπάσει τα νεύρα επαναλαμβάνοντας ότι λέτε όπως οι παπαγάλοι και τελικά θα σας κοιμίσει με τις slow-motion κινήσεις όπως ο Βραδύπους!
Jesus says keep up the good work Marvel!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου