Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Προς τι ο σπαραγμός?

Αυτές τις ημέρες είδαμε να χύνονται πολλά κροκοδείλια δάκρυα για τους ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες της βουλής για την παρέλαση. Έντονη η αντίδραση των αναρχοκουμουνιστών ΣΥΡΙΖΕΩΝ και όλα αυτά διανθίστηκαν  με φωτογραφίες όπως αυτή

 

 

image

ή αυτή

image

Τελικά αναγκάστηκε ο κύριος Οικονόμου να βγει στην τηλεόραση και να αναφέρει ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν είναι για τους πολίτες!

Η δημοσιογραφική νανοομάδα βέβαια δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και ανακάλυψε τον πραγματικό λόγο της παρουσίας των σκοπευτών και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Untitled-1

Εδώ βλέπουμε πως ο δεινόσαυρος T-Rex πάει να κατασπαράξει τον παππούλη με την σημαία…τώρα τι έχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ?? Και δεν σταματάνε εδώ οι αποκαλύψεις μας

Untitled-1

Εδώ παρατηρούμε μία μαθήτρια που λόγω οικονομική κρίσης φόρεσε για φούστα μία ζώνη και έχει τραβήξει τα βλέμματα στρατιωτικών, πολιτών αλλά τι είναι αυτό που πάει να εισβάλει στην παρέλαση?? Είναι ο pedobear που μυρίστηκε ανήλικο…Μήπως θα πάει ο κύριος Τσίπρας και η κυρία Παπαρήγα να σταματήσουν αυτό το πλάσμα?? Ή μήπως και ο pedobear είναι αποκύημα της φαντασίας μας?

Σε λίγο όπως γράφει και ο πιτσιρίκος η μόνη παρέλαση που θα πραγματοποιείται χωρίς ταραχές θα είναι το Athens pride!

http://pitsirikos.net/2012/03/η-μόνη-παρέλαση/

1 σχόλιο: