Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Liatsos vs Kammenos

Διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον οτι ο Καμμένος μηνύει τον Αιμίλιο Λιάτσο! Αν δεν έχετε ακόμα αντιληφθεί τί συμβαίνει στην Ελλάδα νομίζω ότι η παραπάνω φράση τα συνοψίζει όλα.

Ο Αιμίλιο Λιάτσος, ή αλλιώς αυτός

ή αυτός

έβγαλε στο Παρασκευή +13 οτι ο Καμμένος έπαιξε 9,5 δισ. δραχμές στη Σοφοκλέους κερδίζοντας 1 δισ. την εποχή του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου. Και όσο σοβαρή κι αν είναι αυτή η είδηση χάνεται κάπου στη μετάφραση! Έχω την εντύπωση οτι όσο σοβαρά ασχολούμασταν σαν έθνος με τον καινούργιο έρωτα της αν η αταλαντωσύνη είχε αξία θα είχαμε λύσει τα οικονομικά μας προβλήματα Μιμής Ντενίση τόσο σοβαρά ασχολούμαστε με την πολιτική.

Τώρα για το ποιος είναι ο Καμμένος δε χρειάζεται να πούμε και πολλά! Ας δούμε ποιός είναι ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματός του!

Επίσης έκανε την μεγάλη μεταγραφή…Έλενα Κουντουρά! Που πας μωρή Παπαρήγα ντυμένη σα θηλυκή Στάλιν? Δες την κυρία Κουντουρά τι κομψά που ντύνεται? Ασχέτως αν στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.

Διαβάζουμε το βιογραφικό του Καμμένου στην wikipedia και βλέπουμε κάτι πολύ πρωτότυπο για Έλληνα πολιτικό. Δεν αναφέρεται πουθενά η εργασιακή του εμπειρία! Λές να μην έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του??

Επίσης φαίνεται πολύ ανοιχτόμυαλος αφού για τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας που είχε δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος είχε αναρτήσει στο facebook…

“Υπουργοί και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια...........
Θέλει να βάλει και καγγελάριο στην Ελλάδα ο υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας που φωτογραφίζεται με τον άντρα του στον γάμο...”

Βέβαια ήταν τόσο παλικάρι ο ίδιος που για έναν περίεργο λόγο την ίδια μέρα το κατέβασε από τη σελίδα του!

Τέλος να αναφέρουμε οτι  έχει τιμηθεί με

  • Μεγαλόσταυρο της Τιμής από το Πατριαρχείο Τσεχίας
  • Παράσημο της Τιμής από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων
  • παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας

Οπότε μη μας κάνει εντύπωση αν τον δούμε πάνω σε κάνα άλογο με κοντάρι σαν τον Άγιο Γεώργιο να κυνηγά να καμακώσει την οικονομική κρίση!

Untitled-5

Άντε στην υγειά μας και να τους χαιρόμαστε

Korova-Milk-Bar-a-clockwork-orange-20833552-500-324

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικό νανάκι, βάλε και το βιντεάκι με τον Κουίκ και το hardcore (a.k.a. σκληρό πορνό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή