Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Όταν πέθανε ο Ξένιος Ζευς!

Πολύ κουβέντα γίνεται τελευταία για τα “στρατόπεδα” μεταναστών που πρότεινε ο Χρυσοχοΐδης και γέμισαν τα blog με απόψεις για τους μετανάστες. Άσχετο αλλά οι Χρυσαυγίτες δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να γεμίζουν τα blog με τις απόψεις τους? Και πάσχουν από φαντασία…παραθέτω μερικές φράσεις που ψάρεψα από σχόλια:

  • Λοιπόν, για να τελειώνουμε: όποιος θέλει «αλληλεγγύη» στους άστεγους λαθρομετανάστες, να τους πάρει σπίτι του!
  • Υπάρχει βαριά εγκληματικότητα απ΄ αυτούς τούς ξένους καί απ΄ αυτές τίς ράτσες κι΄ όποιος τούς θέλει άς τούς πάρει σπίτι του.
  • Όποιος θέλει να τους ταΐσει, να τους πάρει σπίτι του!
  • Η λύση είναι απλή ασφαλίζουμε τα σύνορα και οποιος έχει αντίρρηση είτε λέγεται Λαζόπουλος είτε Τσίπρας να τους πάρει σπίτι του!
  • Οποιος τους υποστηριζει να τους παρει σπιτι του κ να ρισκαρει να πεθανουν τα παιδια του απο ελονοσια.
  • Και όποιος έχει αντίρρηση, να τους μαζέψει όλους αυτούς και να τους πάρει σπίτι του!!! Προφανώς οι καλοί από αυτούς μένουν στις πατρίδες τους…
  • να μαζέψει και τους Πακιστανούς αφού τόσο τους αγαπάει και να τους πάρει σπίτι του

Η αντιπρόταση της Χρυσής αυγής σε αυτά τα στρατόπεδα είναι :«καταγγελία της συνθήκης της Οτάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού» και «άμεσα κατασταλτικά μέτρα για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων στον Έβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή». Ναι καλά διαβάσατε…νάρκες και ειδικές δυνάμεις προτείνουν.

image

Ή ερευνητική μας νανοομάδα δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, σήκωσε τα μανίκια και έχουμε να προτείνουμε δύο ακόμα πιο δραστικές λύσεις.

Λύση νο1:

fraxtis1

Άμεση κλωνοποίηση T-Rex ώστε να φυλάνε τον φράχτη στον Έβρο! Να σε δω τώρα λαθρομετανάστη που κουβαλάς αρρώστιες και έρχεσαι να μας κλέψεις και να μας πάρεις τις γυναίκες να δω τι θα κάνεις.

Λύση νο2:

tafros_euros_2

Γεμίζουμε τις τάφρους με λάβα και τις γεμίζουμε με μεταλλαγμένους πυρίμαχους κροκόδειλους.

Μπόνους ένας μουστακαλής υπερήρωας άγρυπνος φρουρός θα φυλάει τα σύνορα.

random-40

Ναι αλλά οι μετανάστες περνάνε κι από τον Έβρο! Βρε κουτά έτσι θα σας αφήναμε?

QQ45y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου