Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Feminism my ass!

 

Πώς δίνεις μεγαλύτερη ελευεθερία σε μία γυναίκα? Της μεγαλώνεις την κουζίνα! Αυτό το σεξιστικό αστειάκι παίρνει σάρκα και οστά μέσα από μερικές ρετρό διαφημίσεις…

 

Αχ, τι ωραίες εποχές!!

imagesΦυσικά μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Συμφωνεί και η κυρία στα αριστερά!!

Μα τους κεραυνούς του Δία είσαι μία πολύ τυχερή γυναίκα που πήρες ένα τέτοιο δώρο. Οι φίλες σου σίγουρα θα σε ζηλεύουν…Τρέχα να παίξεις με την καινούργια σου σκούπα και μην ξεχάσεις τις γωνίες!!

Το δε μότο της Kenwood είναι καλύτερο κι από την διαφήμιση…"When you can't wait for your dinner, give her a Kenwood Chef food mixer and let her have some fun preparing your favorite dish." Kenwood Chef ad c. 1961.

Γιατί οι σωστοί άντρες παίζουν ναυμαχία ενώ οι γυναίκες στο φόντο πλένουν τα πιάτα!!

Οδηγίες χρήσεως για το πώς πρέπει να μιλάτε στην κοπέλα σας, την αρραβωνιαστικιά σας, την γυναίκα σας. Άκου εκεί να κάνει τέτοιο κωλοκαφέ η μλκσμενη!! Και λίγα της είπε…αλλά ευτυχώς έμαθε από τα λάθη της!

"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" έλεγαν οι αρχαίοι και κάτι ήξεραν…η δεσποινίς στη διαφήμιση έμαθε το μάθημά της με το δύσκολο τρόπο. Με τελικά είναι περίεργες αυτές οι γυναίκες!

wdgif8

Πώς κάνεις χαρούμενο το γυναικάκι σου?? μα της αγοράζεις ένα πλυντήριο(μπορεί να είναι και στεγνωτήριο αλλά δεν είχε λογάκια η διαφήμιση οπότε δεν είμαι σίγουρος )…και μετά κάθονται τα αρσενικά της οικογένειας και παρακολουθούν γελώντας τη γυναίκα να ζωγραφίζει μία καρδιά στο αντικείμενο λατρείας της…

Πίπες Νταϊ'άνα…γιατί αντί να τον παίρνεται από πίσω, κάντε του μία πίπα!… Όταν θέλει ο έλληνας τους κάνει σκόνη τους ξένους !!

Τέλος κλείνουμε με μία ατάκα του Rush Limbaugh

“Feminism was established to allow unattractive women easier access to the mainstream.”

image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου