Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Είναι αριστούργημα

 

Το αριστούργημα το ανακάλυψα στο Trashmania 

oorkostoumisous

H Μαρία Αλιβέρη πρωταγωνιστεί στον Όρκο του μίσους . Στο εξώφυλλο την βλέπουμε σε ένα ερωτικό τρίγωνο μαζί με τον Χρήστο Πάρλα και τον Γιαννάκη τον Αργύρη.

Βλέποντας τους συμπρωταγωνιστές ψάχνω για κάποια γνωστή φυσιογνωμία αλλά ψιλομάταια… (μην γκρινιάζετε, δεν μας πληρώνετε για ρετρό ειδήμωνες… Tώρα που το σκέφτομαι δεν μας πληρώνετε καθόλου … ) αλλά για στάσου…ωωωωπ πετύχαμε Γιούλη Μπάρκα. Επίσης είναι ψιλογνωστός και ο σεναριογράφος Λευτέρης Καπώνης αλλά τέσπα.

tumblr_ls7cx4TtEs1r3hk8ko1_500

Ας συνεχίσουμε…

Στις φωτογραφίες του οπισθοφύλλου φιγουράρει το μοιραίο Μαράκι με τη γούνα του να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς σε μία κλασσική στάση “μα πρόκειται για παρεξήγησις” - "θα τα πούμε όλα στο τμήμα κυρία μου”, δικαστήριο, γυναίκες αράχνες, αγαπούλες, και μία γιαγιούλα με σεμεδάκι στον γιακά!

tumblr_m195yqMrq91qig8fpo1_400

Πάμε τώρα στην υπόθεση:

ας διαβάσουμε… χμ… τι;… στάσου:

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Ευχαριστούμε τη Master Home Video. Μάλλον θα πρέπει να την εμπιστευτούμε και να πιστέψουμε οτι (όπως λέει στο εξώφυλλο) ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. καλό marketing home video

tumblr_m1jzqcmOHR1qcc4mso1_500

2 σχόλια:

  1. Ψιλογνωστός είναι κι ο Γιώργος Μούτσιος...έπαιζε και στην ταινία θα σε κάνω βασίλισσα με τον Βέγγο και τον Κωνσταντάρα που έκανε το θείο από την Αμερική!Που έλεγε την ατάκα ο Βέγγος "1 εικοσάρι για μισή ώρα, 40 την ώρα, στο οχτάωρο 4 8 32. 320 και τον μήνα 3χ32 96.9600 το μήνα ?Ποιός είσαι εσύ που θα πάρεις 9600 το μήνα.Ρωτάς αν τα παίρνει ένας αντινάβαρχος εν ενεργεία!Για δείτε ρε έναν αντινάβαρχο εν ενεργεία".Χαχα σουρεάλ διαλόγοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή