Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Το χριστιανικό μήνυμα της ημέρας

     Το χριστιανικό μήνυμα της ημέρας είναι μια προσφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου.


     Τα παραπάνω λόγια αγάπης ακούστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το θέατρο "Χυτήριο". Εκεί έσπευσε ο Ηλίας Παναγιώταρος μαζί με πλήθος κόσμου για να προσευχηθεί για τους "αμαρτωλούς" συντελεστές και θεατές της παράστασης και να εφαρμόσει στην πράξη το "αγάπα τον εχθρό σου", όπως θα έκανε ο Χριστός στο όνομα του οποίου έγιναν οι εν λόγω εκδηλώσεις αγάπης. Δυστυχώς, μέσα στους αμαρτωλούς είχε μπει τόσο πολύ ο Σατανάς και η πλάνη τους ήταν τόσο μεγάλη, που επιτέθηκαν στα μέλη της Χρυσής Αυγής και των παραθρησκευτικών οργανώσεων, και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να τους προστατεύσει, ενώ αυτοί υπέμεναν καρτερικά, κατά το παράδειγμα του Κυρίου.


      Πάντα μου έκανε φοβερή εντύπωση το πως, συνήθως, όσο περισσότερο Χριστιανός δηλώνει κάποιος, τόσο λιγότερη σχέση έχει ο βίος που διάγει με τις διδασκαλίες του Χριστιανισμού. Και δε μιλάω φυσικά για τους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι ήταν εκεί για να προπαγανδίσουν και να εκμεταλλευτούν καταστάσεις, αλλά για όλους τους υπόλοιπους θολωμένους, αποβλακωμένους τύπους που ήταν εκεί, και πολλούς ακόμα ημι-αποβλακωμένους που δε χάνουν ευκαιρία να δηλώσουν την αποστροφή τους προς τους "θολοκουλτουριάρηδες", να υποστηρίξουν απόψεις του τύπου "κάποια πράγματα είναι ιερά" και να δώσουν κάποιο δίκιο στον "καλό" φασισμό της ΧΑ, ο οποίος θα μας σώσει από τον "κακό" φασισμό της σημερινής κυβέρνησης και των μεγάλων ΜΜΕ. 
     Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βουλευτές της ΧΑ θα επιδιώξουν τη δίωξη της Βάσιας Παναγοπούλου για μαγεία, συνεργασία με το διάβολο και βλασφημία καθώς και επαναφορά του καψίματος στην πυρά για τέτοια αδικήματα.

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχα αυτά είναι μπινελίκια βασισμένα στην ελληνοχριστιανική παράδοση. Έπρεπε να τους βάλουν να ακούσουν λίγο χριστιανικό μέταλ από τον Καιάδα και μετά να απαγγείλουν και μερικά ποίηματα του Μιχαλολιάκου για τον Πάνα να πάθουν εγκεφαλικό τα χριστιανόπουλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή