Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Θρησκευτικοπολιτικά θέματα

 

Για αρχή θα ήθελα να ξεκαθαρίσω οτι το ποστ του φίλου Greedy gnome με λυπεί ιδιαιτέρως και θα ήθελα επίσης να διαχωρίσω τη θέση μου απο τις νανίσιες απόψεις του.

Η θρησκεία και ακόμα περισσότερο ο στρατός της χώρας , νομίζω είναι 2 θέματα τα οποία δεν πρέπει να αγγίζονται.

3733927_460s

Η ταινιούμπα “ο Νικητής” (όπως μας αποκάλυψε ο φίλος greedy) βοήθησε πολύ κόσμο να ξεφύγει απο τη μάστιγα των ναρκωτικών (και περισσότερο κόσμο να τα αρχίσει), ενώ οι μαρτυρίες του γέροντα Παΐσιο που καταγράφηκαν απο το στρατό, μας δείχνει οτι τα λεφτά του φορολογούμενου Έλληνα πιάνουν τόπο, με τον Ελληνικό στρατο να αγγίζει μεγάλες αλήθειες , που πολλοί προτιμούν να κρατούν βαθιά κρυμμένες.

Η δε εκκλησία δεν θα πρέπει επ’ουδενί να χλευάζεται, διότι έχει τη μεγάλη αποστολή να φέρει εις πέρας την Παστιτσιο-σταυροφορία. Ένα μεγάλο κίνδυνο δια την ενότητα του έθνους.

106726-pastitsios

Φυσικά με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ(ΕΓΕΡΘΟΥΤΟΥ)

Δε θα πρέπει όμως ποτέ να ξεχνάμε οτι η εκκλησία είναι δίπλα μας σε καθημερινές στιγμές όχι μόνο κυνηγόντας παστίτσιους , αλλά και σε πιο απτές καταστάσεις.

Στα πλαίσια τέτοιων ενεργειών , μερικές φωτογραφίες που παρατίθενται παρακάτω, μας μαρτυρούν το μεγαλείο της εκκλησίας και τη προσέγγισή τους στα καθημερινά προβλήματα του απλού λαουτζίκου.

 

kinisis-746015

Μία φωτογραφία που σε βοηθάει ωστε να μη βλαστημάς τα θεία σε στιγμές μποτιλιαρίσματος και να θυμάσαι οτι και η Παναγίτσα μας αντιμετώπιζε κίνηση.

attachment

Μην τρώτε junk food. Φάτε υγιεινό φαγητό . Ελληνικά αυγά απο αλανιάρες κότες

…και μιλώντας για αυγά , μη ξεχάσετε να ψηφίσετε Χρυσά αυγά , με τις ευλογίες της εκκλησίας.

552551_117688045041323_959902271_n

Γιατί η Χρυσή αυγή πρεσβεύει ότι και ο Χριστιανισμός: Αγάπη προς τον πλησίον , αλληλεγγύη, κατανόηση, και φιλειρηνισμός.

Ας επαναφέρουμε λοιπόν το 3πτυχο Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια , γιατι στο Ελλάντα έχουμε χάσει αξίες, ζούμε στη μπανανία, ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ,  μας ψεκάζουνε , θα δούμε το Χρηστό φαντάρο {insert κλισέ φράση τύπου troktiko here} .

6a00d8341bffb053ef00e54f3ae7f68834-500wi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου