Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μερικά epic σχολιάκια που διάβασα στο βιβλιόφατσο…

 

Με αφορμή το 7άρι των Χρυσών Αυγών αλλά και για τις εκλογές γενικότερα :

 

  • Ποιος θα μας σώσει από την ηλιθιότητα; Τι μπορείς να κάνεις τώρα γι'αυτό το 7%; Μπορείς να τους μιλήσεις αν οι ίδιοι είναι τόσο αμόρφωτα ζώα που δεν ξέρουν τι σημαίνει ναζισμός;
  • εσύ που σου παίρνουν οι ξένοι τις δουλειές έχεις καθαρίσει ποτέ τουαλέτα;
  • έχω μια φίλη hellene που μοιάζει πολύ με ινδή, πριν φοβόταν απλά, τώρα κινδυνεύει στα σίγουρα
  • Θέλω οδηγίες:
    πότε σηκωνόμαστε κλπ
    και ποιοι είναι οι αλλοδαποί που χτυπάμε, για παράδειγμα γεργμανοί; κύπριοι; πακιστανοί; είναι στο ίδιο σακούλι όλοι;
  • τώρα κάποιο θα κόψουν τις καλημέρες το πρωί και θα λένε "ΧΆΙ"
  • Τώρα που άρχισε να καίει ο ήλιος, όλοι αντηλιακό!!!
    Μη μαυρίσουμε πολύ κ αρχίσουμε να κινδυνεύουμε όταν κυκλοφορούμε στους δρόμους!!!
  • Χτες δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Σήμερα δεν μπορώ με τίποτα να δουλέψω. Αντι να χαίρομαι με την άνοδο της αριστεράς και το χαστούκι στο δικομματισμό, έχω να αντιμετωπίσω μια πραγματικότητα: ότι 7% ανθρώπων (που ζουνε δίπλα μας) νομιμοποιούν τη δολοφονία του κάθε διαφορετικού. Δε θέλω να μοιραζόμαστε ούτε το ίδιο οξυγόνο...
  • ένας λόγος για την αποχή είναι ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά για βενζίνη για να πάει στα χωριά τους να ψηφίσουν
     
Πoλλά από τα σχόλια είναι από συγκεκριμένα άτομα τα οποία και ευχαριστώ για την νανοέμπνευση !

Επίσης, από εδώ , διαβάζουμε:

“Δε σ’ αρέσει που οι Ναζί θα έχουν σχεδόν δυο ντουζίνες βουλευτές (με ασυλία!) στην Ελληνική Βουλή; Κρίμα! Αυτή είναι η χώρα μας. Οι συμπολίτες μας, εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, επιλέγουν ελεύθερα να ψηφίσουν τους Ναζί.

Πιστεύεις ότι η επιστροφή στη δραχμή θα σημάνει την οικονομική αυτοκτονία της χώρας και τη ζωή σε συνθήκες ακραίας φτώχειας για δεκαετίες; Κρίμα!  Ο Ελληνικός λαός δεν συμμερίζεται τις ανησυχίες σου. Σε ποσοστό μεγάλο, πλειοψηφικό, απορρίπτει μνημόνια και βλακείες, δε θέλει υπακούσει στους όρους των δανειστών, άρα δεν θέλει τους δανειστές, άρα δεν θέλει τα δανεικά τους, άρα προτιμά να πεινάσει με τη δραχμούλα του, εξαθλιωμένος και εξοστρακισμένος από τη Δύση. Έτσι θέλει. Έτσι γουστάρει, τι να κάνουμε τώρα.

Θεωρείς ότι αυτές οι εκλογές ήταν εξαιρετικά σημαντικές για τη χώρα και για το μέλλον της; Κρίμα! Το 40% των Ελλήνων αδιαφόρησαν και απείχαν από τις εκλογές, περισσότεροι από ό,τι το 2009. Ο κάθε άνθρωπος ορίζει τις προτεραιότητές του, και για 4 στους 10 Έλληνες οι εκλογές της 6ης Μαΐου δεν ήταν προτεραιότητα.

Οι συμπολίτες μας είναι οι ρατσιστές και οι ψεκασμένοι, οι κομμουνιστές και οι φασίστες, τα λαμόγια και οι τραμπούκοι, οι φανατικοί και οι αφασικοί, οι έξυπνοι, οι ηλίθιοι, οι μορφωμένοι, οι αμόρφωτοι, οι γέροι. Η χώρα μας δεν είσαι εσύ – είναι η συνισταμένη δέκα εκατομμυρίων μυαλών, όλα εξίσου περίπλοκα, κάθε ένα διαφορετικό.”

 

Α και μη ξεχνάτε:

 

Όταν διαβάζετε αυτό το post, όλοι όρθιοι!

Αλλά πάνω από όλα, ένα μεγάλο μπράβο στα κυβερνώντα κόμματα που με την (ανύπαρκτη) μεταναστευτική πολιτική , βρήκε πρόσφορο έδαφος η Χρυσή Αυγή και πλησίασε γιαγιάδες που τις έχουν ληστέψει (υποσχόμενες την προστασία των χρυσών αυγών) , άτομα στο κέντρο που (σωστά ή λάθος) φοβούνται να κυκλοφορήσουν, άτομα της επαρχίας που βλέπουν να “γκετοποιείται” το χωριό τους , άτομα που σωστά θεωρούν οτι δεν χωράει άλλους μετανάστες η Ελλάδα, άτομα της νεολαίας που δεν ξέρουν τι είναι φασισμός και γενικότερα άτομα που δεν μπορείς να δικαιολογήσεις , αλλά μπορείς ίσως να αιτιολογήσεις για την συγκεκριμένη πολιτική προτίμηση.

Μπράβο και πάλι

tumblr_m2y9etz0X91r4etbjo1_500

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου