Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Επικό...




Ενδεικτικά αναφέρω τους ηθοποιούς για να καταλάβετα για το τι ταινία πρόκειται: Κατ Ιωαννίδου (στρουμφίτα) , Ρόη Κατσαρού (φαγάνας) , Κίτυ(!) Μανδήλα (Μπαρμπαστρούμφ), ο μεγάλος Φράνκο Αλφόνσο (γκρινιάρης) και ο Βαγ Τσιγάρας (Δρακουμέλ, αλλά εδώ δε το λέει , μόνο το δείχνει)...
Η Κίτη , η Κατ , η Ρόη , ο Φράνκο και ο Βαγ φοράνε κάτι κουστούμια του 3εύρου που φαίνεται και το πρόσωπό τους και θα έλεγα οτι είναι πιο τρομακτικά από τον Γκαργκαμέλ (Βαγ) - που περιττό να πω οτι έχουν το ίδιο ύψος-.
Btw , φανταστείτε πως θα ήταν τα γυρίσματα: "εσύ Βαγ θα κάνεις οτι απειλείς τον Φράνκο , και ο Φράνκο παίρνει την Κίτη και την Κατ (δηλαδή την Kit kat) και τη Ρόη και θα τρέξετε ..." Ούτε ένας Κώστας, ούτε ένας Γιάννης, ούτε μία Μαρία... Έτσι σου λέει ήταν τότε τα καλλιτεχνικά ονόματα. Πως αλλιώς θα κάνεις καρριέρα?
Φανταστική επίσης η εισαγωγή που απομυθοποιεί εντελώς το (ο Θεός να το κάνει) παιδικό , που δείχνει τους ηθοποιούς , τον σκηνοθέτη (αν μπορείς να τον πεις έτσι) να σχεδιάζουν τα πλάνα και να κάνουν τις τσαχπινιές τους, δείχνοντας επίσης πόσο καλά περνάνε στα γυρίσματα.
Το πιο αξεπέραστο όμως, αυτη η λεπτομέρεια που ανεβάζει στο νανο-πάνθεον τη ταινία αυτή ,είναι το παιχνίδισμά που κάνουν οι ηθοποιοί στους τίτλους αρχής με την Ρόη να παίρνει το βραβείο αμηχανίας. (χωρίς πλάκα , δείτε στο 0:52)...
Το δε σκηνικό του φεγγαριού θα πρέπει να είναι απλά η Πάρνηθα; (lucky guess)...
Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί μπορεί να φτιάχτηκε αυτή η ταινία παρά για ξέπλυμα χρήματος.
Αλλά τι άλλο να πεις όταν τo βίντεο τα λέει όλα...
Απολαύστε ανεύθυνα

1 σχόλιο:

  1. το headbanging της Ρόης στο 0:56 περίπου και η συνέχεια με το πως το συνδέει με το headbanging της Κίτυς είναι μαγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή