Τον τελευταίο καιρό όπως ήδη γνωρίζουν πολλοί φίλοι μου, ασχολούμαι με την οικιακή ζυθοποίηση.
Για όσους έχετε απορία αν είναι εύκολο ή δύσκολο και πως γίνεται κτλ κτλ, για να μην αρχίσετε να ρωτάτε διάφορα περίεργα που συνηθίζονται κατά καιρούς, μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ .
Το θέμα αυτού του blog όμως δεν είναι η ενημέρωση, αλλά η κρυοκωλιά και σας πληροφορώ νανοφίλοι non – brewers, αυτό το post αφορά μόνο τους home brewers. Οι υπόλοιποι δεν θα τα καταλάβετε και θα μας πείτε κρυόκωλους (όχι οτι θα πέσετε έξω ωστόσο).
Τέσπα ορίστε μερικές τεχνικές που χρησιμοποιούμε στο brewing, απεικονισμένες :
1) Dry Hoping
2) Brew in a bag
3) No chill method
+ bonus , εξοπλισμός για beginners:
4) Beer KITT
.
.
.
Εnjoy , δροσερή, όχι παγωμένη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου