Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Genius


Το real.gr θα πρέπει να προσλαμβάνει αρθρογράφους με κοινωνικά κριτήρια… δεν εξηγείται αλλιώς. Διαβάζουμε:

Έσπασε τη σιωπή του ο ρόκερ Jon Bon Jovi μετά τη σύλληψη της κόρης του, Stephanie για υπερβολική δόση ηρωΐνης. Όπως τόνισε πρόκεται για μάι τραγωδία από την οποία προσπαθεί να διασωθεί η οικογένειά του.
Όπως ομολόγησε "αυτό που κάνω για να ζω μπορεί να φαντάζει λαμπερό, αλλά αν δεν το αντιμετωπίσεις τόσο σοβαρά, είναι ένας τέλειος τρόπος για να διαβιώσεις. Και η ζωή συνεχίζεται. Πράγματα συμβαίνουν"...
Σύμφωνα με την Daily Mail, η 19χρονη Stephanie δεν θα επιστρέψει στο Κολέγιο Hamilton μέχρι την Πρωτοχρονιά κι όπως ο Jon προσέθεσε: "Αυτή η τραγωδία είναι κάτι που έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσω οπότε θα το ξεπεράσουμε. Καιο ι θερμές ευχές όλων για την οικογένειά μου κι εμένα είναι πολύ καθησυχαστικές. Οπότε είμαστε εντάξει".
Ο Bon Jovi μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox 11 προκειμένου να προωθήσει τη νεά ταινία των Al Pacino και Christopher Walker, "Stand Up Guys", για την οποάι έχει γράψει δύο τραγούδια. Στενός φίλος της οικογένειας διέψευσε ότι η κόρη του ρόκερ ήταν σε θεραπεία αποτοξίνωσης: "Δεν άκουσα κα΄τι τέτοιο, αλλά ο Jon  και η Dorothe (σημείωση τη λένε Dorothea) θέλουν να διασφαλίσουν πως η κόρη τους θα λάβει όλη τη βοήθεια που χρειάζεται… ".

genius
Σε κάνει να απορείς, τα άρθρα τα ξαναδιαβάζουν πριν τα αναρτήσουν;;;
Καλή δουλειά για έγκυρο δημοσιογραφικό site που το διαβάζουν 1000άδες καθημερινά … (Νούμερο 54 site στην Ελλάδα σε επισκεψιμότητα και – άχρηστη πληροφορία – νούμερο 21.974 σε επισκεψιμότητα στην Κίνα!)
tumblr_m13xzwA8PH1qda805_thumb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου