Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Ενημέρωση έγκυρα και έγκαιρα:

 

Σκοτώνοντας την ώρα μου και σερφάροντας σε διάφορα sites (τα οποία κάνουν το χόμπυ με τους φελλούς και τα βαρέλια να φαίνονται δημιουργικός χρόνος) πέτυχα αυτό , στο γαμάτο site madata.gr:

 

 

Η Κανέλλη είναι ξαδέρφη με τη γυναίκα του Μιχαλολιάκου!

18 Ιουνίου 2012, 14:26

Αυτό και αν είναι παράξενο! Η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής Β’ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια είναι ξαδέρφη της… Λιάνας Κανέλλη! Κι όμως, το αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Ιόνιο FM», σημειώνοντας μάλιστα ότι σε μικρότερη ηλικία έκαναν και παρέα!
«Με τη Λιάνα Κανέλλη κάναμε αναγκαστικά παρέα σε μικρότερες ηλικίες γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Είμαστε μακρινά ξαδέρφια. Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε στην άμμο στην παραλία στη Βουλιαγμένη στην άμμο με την αδερφή της, τον πατέρας της και τη μητέρα. Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
Αναφερόμενη στη συνέχεια στο περιστατικό με το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην ξαδέρφη της Λιάνα Κανέλλη, η κα Ζαρούλια δικαιολόγησε πλήρως την αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής: «Εγώ δεν είμαι από τις φεμινίστριες με τις τρίχες στα πόδια και τις μασχάλες. Δε λένε αυτές ότι θέλουν ισότητα; Τότε τι είναι αυτά που λένε ότι χτύπησε γυναίκα; Ο κ. Κασιδιάρης δέχθηκε επίθεση και κάθε άνθρωπος με αξιοπρέπεια θα αντιδρούσε έτσι, είτε ο άλλος είναι γυναίκα είτε όχι. Επιτέθηκε πρώτη η κα Κανέλλη. Και μην ξεχνάμε ότι έτσι όπως είναι και εύρωστη, αν πήγαινε κατά πάνω του θα τον έριχνε κάτω και θα γινόταν και ρεζίλι το παιδί». Παράλληλα, επεσήμανε ότι το χαστούκι στο μάγουλο της κας Κανέλλη το έδωσε η Ελλάδα: «Έχουμε πάρει πολλά μηνύματα ότι το χαστούκι το έδωσε η Ελλάδα σε αυτή την κυρία γιατί ήταν πολύ θρασύς και δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. Μας είπανε “καλά της έκανε”».
Αναφερόμενη στο περίφημο «εγέρθητι» στους δημοσιογράφους, η κα Ζαρούλια υποστήριξε ότι «ήταν μια παρότρυνση για να σηκωθεί η Ελλάδα στο ύψος της», ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια έχει χάσει φίλες από τότε που μαθεύτηκε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή: «Ωστόσο, έχω κερδίσει περισσότερους» συμπλήρωσε.
Τέλος, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ερώτηση για το πώς θα αντιδρούσε εάν η κόρη της έφερνε… Αριστερό γαμπρό, αφού γέλασε αμήχανα, άφησε ένα παράθυρο ανοικτό για να τον αποδεχθεί: «Δεν ξέρω. Ρωτήστε την ίδια. Αν είναι αγωνιστής, να κάνουμε πέτρα την καρδιά μας να το αποδεχτούμε…»!

με πηγή το Star.gr

 

Την επόμενη διαβάζω στο ίδιο site :

 

Κανέλλη: "Δεν είμαι συγγενής με την κυρία Μιχαλολιάκου!"

19 Ιουνίου 2012, 10:41

Παρέμβαση στην εκπομπή «πρωινή Ενημέρωση» έκανε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.
Η κα Κανέλλη θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στην ανάλυση ενός δημοσκόπου ο οποίος έκρινε ότι οι ψηφοφόροι που είχαν ψηφίσει Χρυσή Αυγή επέλεξαν και πάλι το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου παρά το συμβάν με το χαστούκι στην ίδια διότι στα μάτια τους το περιστατικό αυτό ήταν «χαστούκι στο πολιτικό σύστημα».
«Καταρχάς η Χρυσή Αυγή δεν έμεινε στα ίδια επίπεδα, έχασε 50.000 ψήφους και 3 έδρες. Είναι πολύ αυθαίρετη και αθωωτική η ερμηνεία ότι η κίνηση είναι συμβολική, δηλαδή χαστούκι στο πολιτικό κατεστημένο, και ότι στο πρόσωπό μου συνολικά καταδικάστηκε το πολιτικό σύστημα. Θεωρώ την ερμηνεία πολιτικά επικίνδυνη που αθωώνει τον φασισμό» τόνισε η κα Κανέλλη.
«Η δημοκρατία δε χωράει αστειάκια ότι είμαι συγγενής με την κα Μιχαλολιάκου και παίζαμε μαζί στην ίδια παραλία με το ίδιο κουβαδάκι. Σας μιλώ για αήθειες και κακοήθειες» συμπλήρωσε στη συνέχεια, ενώ προειδοποίησε ότι η Χρυσή Αυγή θα μπει πλέον νόμιμα στη Βουλή και «θα δέρνει»!
«Σας προδιαγράφω ότι από ‘δω και μπρος αυτά που θα δούμε από την Κόπρο του Χρυσαυγείου δε θα είναι απλά και συζητήσιμα. Θα είμαστε, όμως, έτοιμοι» κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ.

πηγή για άλλη μία φορά το Star.gr

 

Νανο-σχόλια:

Κατ’ αρχάς , χέστηκα αν είναι ή όχι , αλλά έχουμε απο τη μία το Star.gr που αναπαράγει την είδηση  και απο την άλλη το madata.gr που αναπαράγει την αναπαραγωγή.

Έτσι βρε αδερφέ για το νανίσιο του θέματος μήπως να μην παίρνουμε θέση πριν διασταυρωθεί η είδηση; Λέω γω τώρα…

3351571456_6a4a18af4c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου